Αρχική Σελίδα

Leeman Display Technology Limited

καλής ποιότητας SMD οθόνη LED για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας SMD οθόνη LED για τις πωλήσεις
Ναι, ικανοποιώ με τις οθόνες οδηγήσεων αυτού του Leeman πωλητών, τέλειες. - L.A. Meijs, MBA, Vegas, Ηνωμένες Πολιτείες, οθόνες LLC των οδηγήσεων

—— Ο κ. Richard

Η μεγάλη ποιότητα σε μια προσιτή τιμή και μια άριστη υπηρεσία κοστουμιών από τους λαούς Leeman, οποιοδήποτε πρόβλημα είναι έγκαιρη που λύνεται. - Μεξικό, τεχνολογία DMX των οδηγήσεων

—— Ο κ. PEDRO ΙΗΣΟΥΣ CONDE

Ευτυχείς να χτίσουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους ανθρώπους Leeman, είναι πολύ πολύ επαγγελματικοί, τους εμπιστευόμαστε - ΥΠΕΡ ΟΔΗΓΗΜΕΝΟ ΕΛΑΦΡΥ UK ΕΠΕ.

—— Ο κ. Paul Grady

Σας συστήνουμε έντονα τηλεοπτική οθόνη τοίχων των οδηγήσεων Leeman, τέλεια προϊόντα - Γαλλία, Ευρώπη. Winlight οδηγήσεων διεθνές.

—— Ο κ. Marc OSSWALD

Συστήνω αυτόν τον πωλητή Leeman και δίνω 5 αστέρια, την ποιότητα ύψους και τη γρήγορη παράδοση. - Χιλή, LTDA των οδηγήσεων GRUPO 3G.

—— Ο κ. Marcelo Gaete Crichton

Ανυπομονούμε να χτίσουμε μια μακροπρόθεσμη σχέση με την τεχνολογία επίδειξης Leeman που περιορίζεται. - Ουκρανία, LEDStyle.

—— Ο κ. Vasyliy Melnik

Ο συνεργάτης μου και επισκέφτηκα το εργοστάσιο Leeman σε 20ο - 25 Ιουλίου, το περιβάλλον του εργαστηρίου είναι πολύ καλό. - Γερμανία, τεχνολογία διαφήμισης LEDALL.

—— Ο κ. Mohammed Abahssain

Η επίδειξη των οδηγήσεών σας λειτουργεί άριστο και τις κυβερνήσεις μας είναι πολύ ικανοποιημένη με τις οθόνες σας. - Κολούμπια, AlfaCom SAS, ομάδα.

—— Ο κ. Jorge Gomez Torres

Είμαι Online Chat Now

Leeman Display Technology Limited

1 2 3 4 5 6 7
Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited Leeman Display Technology Limited
Αίθουσα Συσκέψεων Γραφείο Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) συνεργείο Τμήμα ποιότητας Μηχανή παραγωγής Εξεταστική περιοχή

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : LEEMAN
Αριθμός Υπαλλήλων : 450~500
Ετήσιες πωλήσεις : $10 Million-US$50 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1994
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
No. of QC Staff:: 20 People
No. of R&D Staff:: 50 People
Office Size:: 3000 square meters
Annual production capacity:: 58000 Square Meters
No. of Production Lines:: 18
Main Products:: LED Display Screen / LED Module / LED Card / LED Sign / LED TV / LED Curtain / LED Glass / LED Truck

«Ναι, ικανοποιώ με τις οθόνες οδηγήσεων αυτού του Leeman πωλητών, τέλειες. » Ο κ. Richard L.A. Meijs, MBA, Vegas, Ηνωμένες Πολιτείες, οθόνες LLC των οδηγήσεων.

 

Η «μεγάλη ποιότητα σε μια προσιτή τιμή και μια άριστη υπηρεσία κοστουμιών από την τεχνολογία επίδειξης Leeman που περιορίζεται, οποιοδήποτε πρόβλημα είναι έγκαιρη που λύνεται. » Ο κ. PEDRO JESUS CONDE HERNANDEZ, Μεξικό, τεχνολογία DMX των οδηγήσεων.

 

Η «επίδειξη των οδηγήσεών σας λειτουργεί άριστο και τις κυβερνήσεις μας είναι πολύ ικανοποιημένη με τις οθόνες σας. » Ο κ. Jorge Gomez Torres, Κολούμπια, AlfaCom SAS, ομάδα.

 

«Συστήνω αυτόν τον πωλητή Leeman και δίνω 5 αστέρια, την ποιότητα ύψους και τη γρήγορη παράδοση.» Ο κ. Marcelo Gaete Crichton, Χιλή, LTDA των οδηγήσεων GRUPO 3G.

 

«Η τεχνολογία επίδειξης Leeman που περιορίζεται είναι καταπληκτική επιχείρηση, αγοράζω πάντα τις επιδείξεις πολλών οδηγήσεων από τους. » Ο κ. JUAN CARLOS ALFARO, Trujillo, Περού. ΥΠΑΊΘΡΙΟΣ ΣΆΚΟΣ ALAC.

 

«Glad για να συνεργαστούν με τους ανθρώπους Leeman πάλι, είναι υπομονετικοί για να απαντήσουν ότι κάθε ένας εξετάζει. Υψηλός - ποιότητα & καλύτερα oversea υπηρεσία. » Ο κ. Ντάνιελ Reynolds, UK, επιδείξεις ΕΠΕ των οδηγήσεων δυναμό.

 

«Θέλω να αγοράσω τις οθόνες πολλών οδηγήσεων από την τεχνολογία επίδειξης Leeman που περιορίζεται πάλι. » Ο κ. Fabio Alex de Moraes, Βραζιλία, καλύτερη παράγραφος Imporessora Solvente Ltda Comercio ε Suporte τυπωμένων υλών.

 

«Ο συνεργάτης μου και επισκέφτηκα το εργοστάσιο Leeman σε 20ο - 25 Ιουλίου, το περιβάλλον του εργαστηρίου είναι πολύ καλό, η οθόνη 320sqm των υπαίθριων P10 πλήρων οδηγήσεων χρώματος μας έδωσε μια μεγάλη οπτική επίδραση.» Ο κ. Μωάμεθ Abahssain, Γερμανία, τεχνολογία διαφήμισης LEDALL.

 

«Οι ενότητες επίδειξης των οδηγήσεων Leeman λειτουργούν εξαιρετικά καλά, πολύ πολύ χαμηλή τιμή με υψηλό - ποιότητα, επίσης ικανοποιούμε με τις υπηρεσίες παρεχόμενες.» Ο κ. Johnson Z. Χ. Αλικάντε, Ισπανία. LEDITECH ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΣ.

 

«Σας συστήνουμε έντονα τηλεοπτική οθόνη τοίχων των οδηγήσεων Leeman, τέλεια προϊόντα.»  Ο κ. Marc OSSWALD - C.E.O στη Γαλλία, Ευρώπη. Winlight οδηγήσεων διεθνές.

 

«Ευτυχής να χτίσουν τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους ανθρώπους Leeman, είναι πολύ πολύ επαγγελματικοί και αρμόδιος, τους εμπιστευόμαστε. » Ο κ. Paul Grady, Ηνωμένο Βασίλειο, ΕΛΑΦΡΎ UK ΕΠΕ των ΥΠΕΡ οδηγήσεων. 

 

«Ανυπομονούμε να χτίσουμε μια μακροπρόθεσμη σχέση με την τεχνολογία επίδειξης Leeman που περιορίζεται. » Ο κ. Vasyliy Melnik, Ουκρανία, LEDStyle.

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους Leeman, την καλή επικοινωνία και την άριστη γενική υπηρεσία.» Ο κ. Stefka Kandeva, Βουλγαρία, LESI-2000 Ltd.

 

Η τεχνολογία επίδειξης Leeman Shenzhen που περιορίζεται είναι μια άριστη επιχείρηση και μια ηλεκτρονική βιομηχανία ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ που ειδικεύονται στα προϊόντα LCD των οδηγήσεων για την εσωτερική και υπαίθρια διαφήμιση, το φωτισμό των ηλιακών οδηγήσεων, τα στάδια, τα ζωντανά γεγονότα και όλες τις εφαρμογές. Καθιερωμένοι το 1994, γίναμε ειδικοί στην τεχνολογία επίδειξης LCD των οδηγήσεων και κατασκευάζουμε στο εργοστάσιό μας στην πόλη Shenzhen, Κίνα, και τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν όλο το είδος σημαδιών των οδηγήσεων, επιδείξεων των οδηγήσεων, οθόνης αφής LCD, ηλεκτρονικών πινάκων διαφημίσεων, οθονών των εσωτερικών και υπαίθριων οδηγήσεων, τηλεοπτικών τοίχων, επιδείξεων χρόνου και θερμοκρασίας, ζωντανεψοντων σταυρών και σημαδιών φαρμακείων, μεγάλων υπαίθριων τηλεοπτικών οθονών, διχτυών των οδηγήσεων και κουρτινών για τις σκηνές, τις συναυλίες και τους τοίχους οικοδόμησης.

 

Παράγουμε επίσης τα σημάδια κυκλοφορίας, τα ψηφιακά σημάδια, τις υπαίθριες TV, τα ηλεκτρονικά εμβλήματα τομέων και τους τηλεοπτικούς πίνακες βαθμολογίας για τα στάδια, καθώς επίσης και τις τηλεοπτικές οθόνες των κινητών οδηγήσεων στα φορτηγά που μπορούν να οδηγηθούν οπουδήποτε μέσα σε μια πόλη, ένα κράτος ή μια χώρα για οποιαδήποτε περίπτωση.

 

Άμεση τιμολόγηση εργοστασίων
Με την εξάλειψη του μεσάζοντος σιγουρευόμαστε στους πελάτες ότι μας δίνεται η καλύτερη αξία της επένδυσής τους.

 

Εξυπηρέτηση πελατών

Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να δοθεί σας η καλύτερη εμπειρία αγοράς και να περπατήσει έξω με ένα σημάδι που οδηγεί στον αυξανόμενο κύκλο εργασιών για την επιχείρησή σας.

 

Είμαστε υπερήφανοι για να προσφέρουμε την καλύτερη εγγύηση στην επιχείρηση: Μεγάλη ποιότητα σε μια προσιτή τιμή και μέχρι 5 έτη πλήρους εξουσιοδότησης.

 

Οι οθόνες των οδηγήσεων LCD μας εξάγονται παγκοσμίως περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Κολομβία, η Βραζιλία, η Χιλή, η Αργεντινή, η Ιαπωνία, η Κορέα, η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, η Ινδία, η Αυστραλία, η Ρωσία, η Σουηδία, η Τουρκία, το Ιράν, η Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ουκρανία, το Ισραήλ, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Νιγηρία, η Γκάνα, η Ζάμπια, η Νότια Αφρική κ.λπ.

 

Έτσι μην διστάστε, να μας έρθει σε επαφή με NOW για ένα απόσπασμα!

 

Διορθώστε εδώ να περιμένει ΣΑΣ!

 

το www.fullcolorled-display.com

 

το www.novaplanarled.com

Στοιχεία επικοινωνίας
Leeman Display Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Leeman Group

Τηλ.:: 86-755-86902546

Φαξ: 86-755-23732912

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)